Cicles Serrano

dimecres, 2 de març del 2011

GRAN ENTRENO DE FONS

Gran sortida la d'avui, ens hem reunit una bona colla, Pepe, Jose, Emma, Joan, Jordi Trens i un amic seu i més endevant s'han ajuntat en Jesus i el seu inseperable amic.
La ruta ha estat St. Cebrià, Canet, Vilassar, Argentona, Mataró, carretera de Mata, St. Iscle, St. Pol, Blanes, Tossa, St. Feliu de Guixols i tornada pel mateix lloc, al final m'han sortit 182 km. i 6'45 h.
El ritme en tot moment ha estat distes i ens anàvem esperant uns als altres, ja a la tornada els més forts del grup en Jose i en Pepe ens han portat a un ritme que tot poguèssim aguantar.
Ha estat un plaer passar un matí tant agradable amb una colla d'amics, espero repetir-ho mes sovint.


Carregant provisions a Tossa, aquí portàvem 105 km.

5 comentaris:

  1. Alex!!
    Ja veig que estas a tope a principis de Març!! una gran tirada avui!! Espero veure't el dia 13 a la primera marxa d'aqui Amer, la terra de volcans. Es una gran volta! Cuida't i a seguir pedalant!

    ResponElimina
  2. Hola Txema ke tal?
    No podré venir jo haig de gestionar molt les marxes (els diumenges treballo) i aquet diumenge em toca la Transmaresma, us desitjo tota la sort del món en aquest nou repte que us heu proposat.
    A veure si coincidim en alguna altre marxa.
    Força als pedals!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Ostres Àlex,cuanta raó que tens, més sovint hauriem de fer sortides d'aquestes; doncs va estar genial. Tot i que a mí personalment em va tocar patir una mica, però això és el ciclisme.
    La companyia va ser fantàstica, tothom va estar a l'alçada. Així que si vols ja busquem un dia per anar a per els 200Km. jajaja.
    Fins la propera que de ven segur que serà d'aquí poc.

    ResponElimina
  4. Emma, ja saps proposeu una nova ruta (aquesta vegada hem d'arribar als 200 kms.) i si puc allà estarè.
    Fins aviat.

    ResponElimina