Cicles Serrano

diumenge, 1 de maig del 2011

Avui he sortit passades les 7 per anar cap Arenys de Munt a buscar la colla, la ruta prevista eren uns 70 kms. haviem d'anar a veure un salt d'aigua que molt poca gent coneix, al punt de trobada poquissima gent (espantada per la quilometrada).
Hem anat direcció a la Creu de Canet però abans hem hagut de fer uns quants senderillos per calentar les cames made in Tendo.
Un cop a St. Cebrià hem pujat per les "basures" i ens hem quedat en Tendo, Sergi i un servidor.
Les fotos encara que no siguin gaire bones diuen de l'espectacularitat del lloc (on crec que molt poca gent coneix i no donarè pistes d'on és).
Em tornat per l'Erola direcció l'Esplai cap a St. Martí del Montnegre on ells dos han parat a fer una cola i jo he seguit que feia tard per anar a treballar.
Al final 4'oo i 62 km. i un desnivell de 1.700 m.





En Sergi Marcos en Tendo feia la foto









4 comentaris:

  1. Ostres Alex, no siguis dolent,je, je, quan vegis a Òscar li expliques on és !!!molt maco el paratge.
    Jo també vaig fer el mateix,farà mes de dos anys amb les enomenades per mí, cascades de Can ..., no vaig veure ni un paper, tot tan net, que també vaig optar pel secret en boca de pocs.

    ResponElimina
  2. Hola Jordi, un dia ja us hi portaré ha de ser molt i molt maco si ha estat plovent durant uns dies abans perque aixi deu baixar motla aigua.
    Ja teniu el recorregut de la Cebrianenca 2011?
    Salut i molts pedals!!!!

    ResponElimina
  3. Està en standby, ningú diu rés. Ja saps, municipals. Personalment, el regust de l'any pasat que ens va deixar l'actual regidoria d'esports, ens va cremar molt.
    Pasotisme i desidia.
    A veure com queda ara el tema. es dificil treballar a gust d'aquesta manera Alex.
    Suposo que al final potser ho farem i tindrem de correr per tot,ja es veurà.

    ResponElimina
  4. Jordi si necessiteu algun tipus d'ajuda o alguna cosa podeu comptar amb mi pel que necessiteu, la veritat que l'any passat va ser un éxit TOTAL.
    Salut

    ResponElimina