Cicles Serrano

dilluns, 5 de setembre del 2011

CEBRIANENCA '11 ÉXIT TOTAL DE PARTICIPACIÓ


Ahir vaig participar a la Cebrianenca '11 va ser un èxit de participació total on molta gent és va quedar sense dorsal a primera hora del matí, em sembla recordar que tenien el límit en 550 participants.
El recorregut l'havia fet dues setmanes abans i era dur, molta pujada d'un bon principi, durant el primer tram del recorregut tot era pista però el troç final aquesta gent dels JABALIBIKERS s'ho havien currat i van deixar un molt bon gust de boca a tots els participants.
Moltíssima gent bona, com dic jo molts galls en el galliner, això vol dir que els bons també venen a un modest poble a còrrer una cursa de btt (perque no ens enganyem de pedalejada per molt pocs per la resta és un CURSA).
Molta gent coneguda vaig trobar, gent del MUNTBIKES, FREEBIKE, BTTAMUNT, LUKAS, la gent de BOTIBIKERS i segur que em deixo algú.
La meva cursa va estar marcada per dos etapes la primera vaig sortir una mica enderrerit i vaig haver de passar molta gent al principi, desprès el troç de Can Borres les cames no acabaven d'anar i em van passar uns quants bikers però just desprès del encreuament que portava cap a l'Esplai em vaig tornar a reactivar i vaig passar força gent i a tope fins al final.
Aquí deixo el enllaç de garmin http://connect.garmin.com/activity/111830441 els primers 40' portava una mitja de 175 ppm (95%).
Nomès em queda FELICITAR a tota la gent que ha fet possible tot això tant la gent dels JABALÍBIKERS com la gent del poble que va col.laborar desinteresadament perque tot funciones com havia de funcionar i la gent marxes contenta.
Properament aquí podreu trobar les fotos i classificacions de la CEBRIANENCA '11
http://www.cebrianenca.blogspot.com/



Moments abans de la sortida.










2 comentaris: