Cicles Serrano

diumenge, 16 de setembre del 2012

CAP DE SETMAN INTENS: DISSABTE CARRETERA I DIUMENGE MARXA DE FOGARS

Aquest cap de setmana la meva intenció era aprofitar-lo al màxim ciclisticament parlant perque estava de vacances.
Dissabte: Sortida amb la gent de l'Arenys de Munt (tots els gallos estàven a la Volta a la Cerdanya) però tenia ganes de sortir amb ells, tot el puto matí a pals així que em 4 horetes 120 km. i les cames trinxades.
Diumenge: La meva intenció era anar a còrrer a la marxa de Fogars, quan vaig anar a dormir no les tenia totes però aquest matí quan ha sonat el despertador no m'ho he pensat dues vegades, cap a Fogars falta gent.
Gent coneguda: Alan, Ramon, David gent del Jabalí Bikers, la meva intenció era improvisar sobre la marxa no savia com respondria el cos i les cames desprès de la pallissa de dissabte.
El circuit estava molt ben marcat en tot moment (molt difícil de perdre's) però tot pista i pista i més pista això si amb 44 km. m'ha sortit un desnivell de 1469 metres (casi ná).
He tingut un parell de sustos baixant i exclar a la tercera hostia padre, no ha sigut res però encara em faltàven més de 20 km. per acabar.
La conclusió és que he acabat el cap de setmana molt content de les sensacions i com s'han portat les cames, ara ja pensant en la pròxima.

3 comentaris:

  1. Un plaer saludar.te, ahir vaig fer el 85% de la CEBRIANENCA i avui no anava fresc, pero tot iaixi, l.he feta tranquilament. S.ha fet llarga i aburrida, molt desnivell i poca diversio. A mes,era exactament igual que fa dos anys, poca feina trobo.
    ens veiem alex

    ResponElimina
  2. Jordi tens tota la raó molt llarga i aburrida.
    Fins la propera

    ResponElimina
  3. vaya dos maquinas , no parais, luego otros nos llevamos la mala fama de dormir asta con la bici, un saludo a los dos

    ResponElimina