Cicles Serrano

dilluns, 10 de maig del 2010

REMENCES PASSADA PER AIGUA

Ara que ja ha passat la marxa haig de dir que tenia moltes ilusions i ganes en fer un bon paper, tot ha començat molt bé i nomès feia que adelantar a gent fins al Capsacosta on he agafat un ritme constant però pensant en que faltaven molts kms. (jo he sortit convençut de fer la llarga perque el dia semblava completament serè) baixant Capsacosta comença a ploure (serà un núvol i ja està he pensat jo) però res d'això ha estat plovent fins quasi arribar a Canes.
Quan he començat a pujar Canes ja m'he dit a mi mateix que no era un dia per fer la llarga hi he optat per fer la curta i llavors es quan he dit Canes el farè a mort i aixì ha sigut ho he donat tot, fent la goma amb un pilot que he portava molt collat.
Des de aquí vull felicitar a tota la gent que ha tingut la valentia de fer la volta llarga.

Temps 2'50
km. 95
velocitat mitja 33,43 km/h.

Aquí el Sr. Joan que a partir d'ara vol que el tractin de vostè perque serà......

Abans de sortir amb en Carles i en German

En Quim un veterà del club


L'Albert dels veterans del club i veí de Sant Cebrià



Aquí amb el Toni (alias pelucas) company de fatigues dels dimecres i màxim responsable de vendes de Freebike





4 comentaris:

  1. Àlex!! em pensava que no hi havies anat perquè no et vaig trobar a la classificació. La veritat és que vam encertar fent la llatga perquè el temps va ser bó. S'ha de ser més valent i arriscar cony, que estàs molt fort!!!!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Àlex! també vull felicitar-te pel bon temps que vas fer en la volta curta. M'ho vaig pasar molt bé, però vaig acabar petat! jeje. Avui mirant i mirant la pàgina del Remences, he vist que l'any passat et va tocar el cuadre Orbea!!!!
    Vinga, l'any vinent la llarga eh!! ;-)
    Fins aviat!

    ResponElimina
  3. Àlex: l'any que ve, amb circumstàncies com les d'ahir, no et deixo girar. On s'has vist.!!!

    I jo pensant que estaves fent la llarga i "apretant" per agafar-te :-)

    ResponElimina
  4. Mònica: Tens tota la raó veu encertar a fer la llarga però a vegades s'han de pendre decisions unes vegades encertes altres falles però et vull felicitar per la teva valentia.

    Txema: la veritat que per ser la primera Remences està de p... mare, espero treure'm la espina d'ahir o a Graus o la Quebrantahuesos.

    Quim: Això de pensar que estava fent la llarga et va servir per rebaixar el temps de l'any passat que hem les circustàncies d'aquest any no era gens fàcil, et felicito de debó.

    ResponElimina