Cicles Serrano

dilluns, 17 de maig del 2010

SORTIDA PEL MONTSENY

Avui tocava pujant per les Costes del Montseny, hem sortit la grupeta de Sant Cebrià a les 7 per anar cap Arenys de Munt on haviem quedat per trobar-nos tots. Pujem per Collsacreu i anem direcció Santa Maria de Palautordera on en estava esperant l'Albert Banyeres.
Comencem a pujar i abans del desvio de les Costes ens quedem l'Albert Banyeres (campio challenge master 30 2009)i jo, anem fent i jo li dic que tiri i diu que no (estava una mica costipat) això m'ha motivat moltíssim i alhora patir, hem fet tota la pujada junts.
Un cop a dalt hem esperat a la gent que faltava i hem baixat per Sant Fé on hi havia un munt de ciclistes, arribem a Sant Celoni i anem direcció Collsacreu on una mica abans d'arribar a dalt ens hem trobat a la Nika http://nikabike.blogspot.com/.
Avui estic molt content i amb molta moral per anar a fer Graus i desprès la Quebrantahuesos.


Hora de sortida

Punt de trobada. Tots 4 més un servidor estarem a Graus el proper dia 29.

El Quim un dels veterans del club amb una jove promesa en Carles

Pujant per la Costa del Montseny

Seguint l'estela del mega crack

L'Albert Banyeres i jo

En Vicenç i l'Albert Banyeres

Reagrupament a les antenes

Pujant Collsacreu ens hem trobat a la Mònica.

A la terrassa del pavellò comentant la jugada

6 comentaris:

  1. jejeje no podré fer res mal fet, que sempre estàs tu allà x espiar-me!!!! Quina sort anar a Graus!! A veure si l'any que ve hi anem, que aquest l'Iván treballa. Ens veiem!!!

    ResponElimina
  2. El mallot del barça va donar sort per guanyar la lliga
    FORÇA BARÇA!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Bones Alex!!
    Primer de tot quina foto mes guapa tens al blog!! jeje.
    Bones rutes us monteu amb la flaca, per on heu pujat fins a les antenes crec que diumenge passa El Terra de l'Aigua. No hi he pujat mai, diuen que es dur, espero poder-hi anar aquest diumenge. Ens veiem!

    ResponElimina
  4. Hola Txema vem pujar exactament per on pujarà la marxa Terra de l'Aigua, és puja per Santa Maria de Palautordera i enlloc de seguir la carretera gires a la dreta que posa les Costes del Montseny, és durillo al final hi han 5 ferradures que tela marinera, que et vagi molt be si hi vas,
    Ens veiem.

    ResponElimina
  5. Àlex: Ahir anaves com una "amotu". Poc a poc et veig cada dia millor. Ja arriba el moment àgid de la temporada i les millors marxes. ànims, ho faràs més que bé. La selecció de Sant Cebrià de V., a tope. No sé que us donen. Teniu poció màgica???
    A reveure. :-)

    ResponElimina
  6. Quim em vaig veure pujant amb elAlbert Banyeres i vaig penar tot patiment es soportable per compartir pujada amb aquest mega CRACK!
    Gràcies pels ànims i recorda que aquest diumenge tenim ruta CANIBAL.
    Ens veiem

    ResponElimina