Cicles Serrano

dimecres, 19 de maig del 2010

SORTIDA DE FONS

Avui he sortit molt d'hora de casa a les 7'15 perque havia quedat a les 8 a Blanes amb en "Popo" i en Miquel, haviem parlat d'anar fins a Sant Feliu de Guixols però entre el costipat d'un i que avui ningú tenia ganes d'apretar (de tant en tant també va ve) hem anat fins a Sant Grau a un ritme suau on la tramuntana ens ha acompanyat tota l'estona, de tornada en "Popo" s'ha quedat a Blanes i en Miquel i jo hem contiuat ell fins a Calella i jo volia fer una mica més hi he anat fins a Mataró amb un vent de cara de cullons, parada a la benzinera a buscar aigua perque feia estona que estava sec i tornada cap a casa ara si amb el vent que m'ha ajudat fins a casa, al final han sigut 5'20 i 134 km.


De bon matí


En "Popo" i en Miquel a la carretera de Sant Feliu de Guixols

Desvio que ens portarà a dalt de Sant Grau

Unes vistes impressionants

Al fons en Miquel baixant Sant Grau

Les dades del Polar

dilluns, 17 de maig del 2010

SORTIDA PEL MONTSENY

Avui tocava pujant per les Costes del Montseny, hem sortit la grupeta de Sant Cebrià a les 7 per anar cap Arenys de Munt on haviem quedat per trobar-nos tots. Pujem per Collsacreu i anem direcció Santa Maria de Palautordera on en estava esperant l'Albert Banyeres.
Comencem a pujar i abans del desvio de les Costes ens quedem l'Albert Banyeres (campio challenge master 30 2009)i jo, anem fent i jo li dic que tiri i diu que no (estava una mica costipat) això m'ha motivat moltíssim i alhora patir, hem fet tota la pujada junts.
Un cop a dalt hem esperat a la gent que faltava i hem baixat per Sant Fé on hi havia un munt de ciclistes, arribem a Sant Celoni i anem direcció Collsacreu on una mica abans d'arribar a dalt ens hem trobat a la Nika http://nikabike.blogspot.com/.
Avui estic molt content i amb molta moral per anar a fer Graus i desprès la Quebrantahuesos.


Hora de sortida

Punt de trobada. Tots 4 més un servidor estarem a Graus el proper dia 29.

El Quim un dels veterans del club amb una jove promesa en Carles

Pujant per la Costa del Montseny

Seguint l'estela del mega crack

L'Albert Banyeres i jo

En Vicenç i l'Albert Banyeres

Reagrupament a les antenes

Pujant Collsacreu ens hem trobat a la Mònica.

A la terrassa del pavellò comentant la jugada