Cicles Serrano

divendres, 28 de maig del 2010

ANEM CAP A GRAUS

Avui 4 integrants del club anem cap a Graus per disputar la marxa Puertos de la Ribagorza de 200 km., jo particularment vaig ser-hi l'any passat i em vaig quedar impressionat tant pel recorregut com per l'organització que va ser extraordinaria i per això aquest any he volgut repetir.
Des d'aquí vull desitjar sort a tots els que hi participin i sobretot que no plogui.Perfil de la marxa

diumenge, 23 de maig del 2010

SORTIDA TRENCACAMES

Avui ha sigut una sortida que s'ha convertit en una clàssica un cop a l'any, 4 voltes a la carretera de Mata, Arenys, Matarò, Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Munt, Sant Cebrià i la nacional un altre cop fins a Mataró.
La veritat és que no pensava que fossim tants de bon matí he contat erem uns 15 més alguns que s'han afegit més tard, la veritat que en el planer s'ha anat a unes velocitats entre els 35-40 km/h. i pujant anavem a un ritme alegre això si tots junts.
Jo he fet 4 voltes i al arribar a Matarò enlloc de pujar per la carretera de Mata he tirat per la nacional perque el temps s'hem tirava a sobre, al final m'han sortit 165 km. amb 5'30 h. i una velocitat mitja de 30,4 que hem el trencacames que era la sortida d'avui no està mal.
Aquesta setmana he acumulat molts kms. un total de 475 i la setmana que ve 2 o 3 dies a rodar que el dissabte m'hen vaig a Graus.


Punt de sortida

Un servidor

Tots en fila india

En Dani Perez en acció

Reagrupament esperant als que havien punxat

L'Albert que avui anava com una moto i en Xavi Cuadrado que desprès de la pallissa d'ahir avui s'ha portat com un veritable home

Les dades