Cicles Serrano

dimecres, 12 de maig del 2010

TORNA LA TORTURA DELS DIMECRES

Avui he sortit a les 8 direcció Blanes per trobar-me amb la gent del Freebike, en Toni, Popo i en Pere que ens ha acompanyat una estona, pel camí m'he trobat en Miquel que molt sovint be amb nosaltres a les sortides del club.
Hem anat direcció Mataró per pujar per Llavaneres on ens ha agafat l'Oscar hi hem pujat per anar a buscar la primera dificultat del dia Supermaresma un port de uns 3 kms. amb rampes entre el 12 i 14%.
Baixem i anem direcció Arenys de Munt per anar cap a Sant Iscle per pujar per la Font del Montnegre uns 6 kms. amb rampes màximes del 19%, baixant ens hem trobat l'Antonio Cruz (aquí ningú no entrena).
Anem cap a Calella i aquí en Toni i jo ja ens hem quedat sols i faltava com no Can Carreras uns 3'5 kms. amb rampes del 14 i 16%.
Baixem i en Toni m'acompanya fins a casa perque ell encara vol fer 1'30 h. més.
La veritat que ha sigut dur però en el fons he trobat a faltar aquestes 3 setmanes que el Toni ha estat lesionat les tortures que ens fotiem.
La veritat es que par de culpa de la meva progressió la te ell, m'ha ensenyat a patri sobre la bici i sobretot a fer pujada més pujdada i encara més pujada.
Temps: 4'05
Km. 94

Supermaresma

Curva final abans d'arribar a dalt de la Font del Montnegre

En Toni i jo a dalt de la Font del Montnegre

Aquí en Miquel i l'Oscar Sabiote a dalt de la Font del Montnegre

Últim esforç a dalt de Can Carreras

A dalt a Can Carreras

Desprès de la tortura d'avui toca una sessió de Compex

dilluns, 10 de maig del 2010

REMENCES PASSADA PER AIGUA

Ara que ja ha passat la marxa haig de dir que tenia moltes ilusions i ganes en fer un bon paper, tot ha començat molt bé i nomès feia que adelantar a gent fins al Capsacosta on he agafat un ritme constant però pensant en que faltaven molts kms. (jo he sortit convençut de fer la llarga perque el dia semblava completament serè) baixant Capsacosta comença a ploure (serà un núvol i ja està he pensat jo) però res d'això ha estat plovent fins quasi arribar a Canes.
Quan he començat a pujar Canes ja m'he dit a mi mateix que no era un dia per fer la llarga hi he optat per fer la curta i llavors es quan he dit Canes el farè a mort i aixì ha sigut ho he donat tot, fent la goma amb un pilot que he portava molt collat.
Des de aquí vull felicitar a tota la gent que ha tingut la valentia de fer la volta llarga.

Temps 2'50
km. 95
velocitat mitja 33,43 km/h.

Aquí el Sr. Joan que a partir d'ara vol que el tractin de vostè perque serà......

Abans de sortir amb en Carles i en German

En Quim un veterà del club


L'Albert dels veterans del club i veí de Sant Cebrià



Aquí amb el Toni (alias pelucas) company de fatigues dels dimecres i màxim responsable de vendes de Freebike