Cicles Serrano

dimecres, 10 d’agost del 2011

TORNEM A LES ANDADES

Avui tocava guerra i aixì ha estat, una mica abans de les 7 de matí he anat direcció Blanes per trobar-me en el punt de trobada, a Calella m'he trobat a l'Oscar Sabiote que venia a la sortida i hem passat a buscar a l'Alan Manzaneda a Malgrat i cap al FREEBIKE falta gent on ens estava esperant en Toni, Popo i en Raul.
Nomès sortir de la botiga en Popo ha posat un ritme fort amb l'aire de cara on s'intuïa que avui seria un dia dur, primera dificultat del dia Sant Feliu de Buixalleu per la part d'Hostalrich, s'ha anat a ritme amb constants canvis de ritme, baixem per pujar per coll de n'orri tots junts i quan arribem a dalt pujada fins al castell de Montsoriu aquí he pujat al meu ritme, agafem direcció Sant Celoni i el SR. JORDI POVILL alies POPO ha fet una pujada espectacular desde baix.
Baixada per Arenys fins a l'ateneu a fer una coca-cola i cap a casa falta gent, l'ùltim km. abans d'arribar a casa he agafat una PAJARA descomunal, de tot s'he n'aprèn.
Al final 4'20 i 115 kms.


6'50 del matí SENSE PARAULES poder contemplar això de bon matí.





Pujant al castell de Montsoriu.



La meva sobra i jo pujant al castell de Montsoriu.


Omplint els dipòsits d'aigua a Breda.


La grupeta fent relleus de Breda a Sant Celoni.


El senyor Jordi Povill ens portava a tots enfilats de un amb un hi ha sobre es deixa anar de mans per fer fotos. XAPÓ!!!!!!!