Cicles Serrano

divendres, 4 de febrer del 2011

dimecres, 2 de febrer del 2011

FREEBIKE - CADIRETES

Avui haviem quedat a la botiga FREEBIKE per fer una sortideta en btt llarga, en el punt d'encuentro hi havia en Miquel, Toni, Jordi, Felipe i jo (baixant de Cadiretes en hem trobat al gran Venacas. La ruta era anar cap a Tossa per pujar fins a Cadiretes (nomès hi hem arribat en Miquel, Toni i jo) els altres per motius laborals han donat la volta abans.
Jo desconeixia per complert el que ens esperava (m'havien explicat que era dura la pujada a Cadiretes 6,7 kms.)
Durant tota la volta m'he trobat d'allò més bé, les dures rampes de Cadiretes les he pujat tranquilament amb el 27- 32, cada dia estic més adaptat als dos plats.
Avui puc dir que comença a fer afecte els 2.00 kms. de base que he fet al novembre i desembre.
De tornada un cop hem arribat a la botiga del FREEBIKE en Miquel i jo teniem ganas d'una mica més i hem seguit casi una hora més.
Al final 62 kms.
4'15
142 ppm. 77%

Al final ha sortit un bon entreno per preparar la Marató de les Gavarres (Quart) de 75 kms. o la Transmaresma de 85 kms.

Aixì és com ha quedat el casc desprès d'una "petita" caiguda que he tingut en els primer kms. de la sortida, durant tota la volta semblava que portès una altre cosa enlloc d'un casc (és movia sol).



Feia un aire gelat aquí d'alt.


Vista de tot el Pirineu. Desprès de fer una mica d'escalada em pogut contemplar aquestes marevelloses vistes.


Això és fins on es pot pujar amb la bicicleta.A dalt de tot de Cadiretes

dilluns, 31 de gener del 2011

MONTALBIKE



Ahir vaig còrrer la meva primera Montalbike.
Una hora abans de donar-se la sortida ja és veia que era una marxa amb molta participació per la quantitat de cotxes que és veien pels voltants, al final van ser uns 900 participants.
Entre ells moltes cares conegudes com la gent del Club Ciclista Arenys de Munt, gent del Different Bike, en Jordi del Freebike i en Lukas http://lukasciclismo.blogspot.com/ (que vem coincidir una bona estona i diu que em va gravant baixant) i com no la gent del meu poble els Jabalibikers http://jabalibikers.blogspot.com/.
La sortida superpuntual amb un inici de baixada ample i enseguida pujada vaig tenir la mala sort de sortir molt enrere i durant tota la marxa vaig haver d'anar adelantant a bikers.
El recorregut IMPRESSIONANT, jo que vinc del món de les rodes fines el vaig trobar tècnic, dur però alhora fantàstic amb corriols tant de pujada com de baixada que feien les delicies dels que hi erem presents.
Vul felicitar a la gent dels XURRIBIKERS tant per la senyalització del recorregut com pel tema dels avituallaments (encara que no vaig parar a cap dels tres que hi havia), com la recollida del mallot i la botifarra.
A nivell de sensacions durant tota la volta vaig haver d'anar recuperant posicions i va fer que anès durant molta estona molt alt de pulsacions, però la valoració és molt positiva i l'adaptació als dos plats en una marxa sense cap tipus de problemes.
L'any que ve segur que repeteixo.