Cicles Serrano

dilluns, 10 de setembre del 2012

COSTA BRAVA BTT XTREM '12
Aquest diumenge dia 9 vaig participar a la 1ª marxa COSTA BRAVA BTT XTREM http://freebikeblanes.es/bttextrem.php, hi havien dos recorreguts un de 40 km. i un altre de 90 km., vaig decidir el curt perque desprès de la Transpyr les meves sortides no passes de mes de 2'30 hi ha mes desprès havia d'anar a treballar.
Uns 350 ciclistes van pendre la sortida on hi havien moltíssimes cares conegudes, no posaré noms per no deixar-me a ningú.
El recorregut ja el coneixia perque l'havia fet i s'ha de dir que era bastant dur, baixades tècniques amb corriols de pujada i algún tram de pista.
Les sensacions no van estar tant malament, les cames van respondre però tanta estona amb les pulsacions tant altes no estic acostumat.
L'organització molt bé, el circuit ben marcat els avituallaments, a l'arribada  estàvem allà sentats i no paravèn de portar plats de pasta, torrades, botifarra, llom i sindria i barra lliure de beguda.
Haig de reconèixer que fins a última hora no em vaig decidir, tenia el cor dividit entre aquesta i la Cebrianenca (la del meu poble) però al final vaig pensar que la Cebrianenca és una marxa ja consagrada i la Costa Brava Btt Xtrem era nova.