Cicles Serrano

divendres, 30 de juliol del 2010

MÉS BTT

El dimecre havia quedat amb en Toni i en Jordi de Freebike i es va apuntar en Miquel per fer el recorregut de la marxa de Lloret del dia 15 d'agost, es un recorregut ràpid, tècnic i que em van portar tota l'estona amb el ganxo.
Us deixo l'enllaç de la marxa
http://www.cclloretdemar.com/



Avui encara que plovia no m'ho he pensat i he sortit amb la btt, he fet 2 horetes per la part de la Creu de Canet i per Sant Iscle.


Bona trialera

dilluns, 26 de juliol del 2010

+ FOTOS



El que està entremig dels arbustos soc jo. JE JE!!!



Sortint del camí de les Costes per arribar a Hortsavinyà

DISFRUTANT AMB BONA COMPANYIA

Quan arriba aquesta època de l'any m'agrada desconectar de l'estrès de les sortides de club (sempre a tope) i m'agrada gaudir amb la BTT a un altre ritme, parant a fer fotos, rient i avui ens hem fotut una senyora patejada per un camí (el de les Costes) que no l'han arreglat (segons en Ricard que treballa a l'oficina d'informació d'Hortsavinyà perque aixì no hi passin ni motos ni bicicletes) i nosaltres sense saver-ho.
He de dir que a part de portat rascades per tot arreu m'ho he passat genial nomès ha faltat parar ha esmorzar (queda pendent).




En Pere i en Pazos

Arribant a Can Solé

Pel camí de les Costes

Els tres teniem les cames plenes de rascades, hem estat 40' arrastrant la bici, consell no passeu amb bici pel camí de les Costes que porta Hortsavinyà, el camí era preciòs per fer-lo a peu

Refrescant les idees

A l'esplanada de l'oficina d'informació d'Hortsavinyà on treballa en Ricard i molt amablament ens ha convidat a una coca-cola. GRÀCIES i m'ha alegrat molt veure't

Sala d'audiovisuals

Mapa complert del Parc Natural del Montnegre i Corredor


PD: falten més fotos, les mes divertides