Cicles Serrano

dilluns, 3 de desembre del 2012

VII 3 hores de resistència Arenys de Munt


El passat 2 de desembre és van celebrar les VII 3 hores de resistència per parelles de btt d'Arenys de Munt, i per primer cop hi participaria (he estat edicions anteriors com a voluntari o com a espectador).


                En Jordi (la meva parella de ball en aquestes 3 hores) posant el dorsal a la bike.

A primera hora del matí ja estava a Arenys de Munt, fotia un fred de mil dimonis però ràpidament se'm va passar perque la feinada que vam tenir a muntar la mega-carpa i transportar tot el que duiem dins la furgoneta em va fer entrar en calor.
Una volta al circuit per ensanyar-li al Jordi que encara no el coneixia i passades les 10 del matí començan les 3 hores, la sortida com cada any el que surt és posa davant del company que és el que aguanta la bici i "petardazo".

En acció.

                                              Foto robada del Jordi de JABALIBIKERS

Un dels passos per meta.


                                                         Sobren les paraules.

Vull felicitar a la gent del http://ccarenysdemunt.blogspot.com.es/ per tot, començant pel circuit, dur, tècnic (a última hora van fer una variant per la baixada més perillosa), divertit, exigent, tant pels que l'han dissenyat com pels que a pico pala han obert vies impossibles, circuit perfectament encintat, voluntaris, tots plegats MOLTES FELICITATS !!!!!!!!!

Les conclusions són bastant bones, al final 37 de la general de 81 participants, les classificacions les podreu trobar a http://www.albecam.com/images/stories/classificacions/2012/voltesarenysbtt/GEN.pdf.
L'any que ve si trobo parella de ball segur que hi torno. Última volta donant el poc que em quedava ...