Cicles Serrano

dilluns, 15 d’abril del 2013

CASTANYER D'EN CUC

Sona el despertador són 5'45, no puc, estic cansat d'aquets últims dies, casament i dia complert amb la dona i la nena.

Havia quedat amb l'Oscar a les 6'30 a Sant Cebrià per trobar la gent del club a les 7. La ruta prevista era anar fins al Castanyer del Cuc ( està considerat per la Generalitat de Catalunya com arbre monumental, està protegit, es troba dins del Parc Natural del Montseny i és creu que es l'arbre més gros (en diàmetre) de Catalunya.

La ruta que vem seguir va ser: Sant Cebrià - Arenys de Munt - el Corredor - Villalva - Serra Llarga - Sant Elies - Serra dels Palestins - Castanyer d'en Cuc - pantà de Cànoves - Llinars - Can Bordoi - pista del Corredor - Creu de Rupit - Arenys de Munt - Sant Cebrià.

A la sortida vam ser 8 valents, amb moltes ganes de pedalar i de passar un bon matí de btt per uns paratges espectaculars.Les sensacions durant tot el matí no van ser gaire bones, em notava amb les pulsacions molt altes i no tenia gaires ganes de patir.A partir d'aquí comença a pujar de valentQuin trio, mare meva 


Aquí ja haviem fet gran part de la pujada


Foto de rigor al Castanyer d'en CucRecuperant forces a Cànoves


Ha sigut una sortida molt guapa, potser pel nostre entedre de fer btt (poca pista i molt de corriol) avui no ha sigut el dia, perque durant tot el dia em anat enllaçant pistes i més pistes, però el paissatges que hem pogut gaudir han sigut ESPECTACULARS !!!!

La setmana que ve més i millor, em sembla que torna a tocar el Montseny ...