Cicles Serrano

dimecres, 27 d’octubre del 2010

BALANÇ DE LA TEMPORADA 2010

El balanç de la temporada puc dir que ha estat un dels millors desde que sóc ciclista per no dir el millor, he après a patir i ho vull seguir fent.
He notat que pujo molt millor que abans i això és perque he entrenat molt la pujada.
Estic molt content i satisfet del meu rendiment aquesta temporada i ja penso en la temporada que ve.

Aquest any he entrenat la pujada i algun que altre dia pujava al Turó de l'Home.



Cada any amb el club fem alguna bogeria i aquest any va ser Arenys de Munt - Mare de Déu del Món - Arenys de Munt. 220 km.




Sortida de club on vem pujar fins a les Antenes pel Mortirolo i vaig fer tota la pujada amb el ALBERT BANYERES.




La marxa Rutes del Montseny va ser la primera marxa de la temporada i em vaig trobar molt bé (encara que 3/4 parts del recorregut ploguès) vaig agafar molta moral.




La clàssica Terra de Remences va ser un vist i no vist sorto a fer la llarga i una intensa pluja acompanyada de fred em convida a fer la curta.




La marxa de Puertos de la Ribagorza va ser la meva segona participació i vaig acabar d'allò més content vaig rebaixar en 50' el temps de la temporada passada.



Ha sigut la meva primer QH. i m'ha tocat viure una de les pitjors QH. metereològicament parlant de totes les disputades fins ara. Cada vegada que veig les fotos penso en el fred que vaig passar i l'orgullòs que estic ara d'haver-la acabat.




L'escapada al Tourmalet va ser fantàstica, rodejat de molt bona gent, i viure l'escència de pujar un port tant mític com aquest.



A partir de primers de novembre toca allò tant aburrit que és fer una bona base per aguantar bé la temporada, seràn dos mesos de N-II amunt N-II avall i acumular el màxim número d'hores.
La temporada que ve promet, serà molt divertida hi haurà sang i fetge en el club perque cada vegada la gent està més forta.

3 comentaris:

  1. Moltes i moltes felicitats!! Quin fart de pedalar!! jeje,,,i sobretot molts objectius aconseguits!! continua aixís Alex,,, i l'any vinent MÉS!!! Gran temporada! Fins aviat!

    ResponElimina
  2. Gràcies Txema ara a pensar en l'any que ve i intentar superar aquest.
    Salut!!!

    ResponElimina
  3. Hola Àlex: està clar que aniràs a més. El més important però és que t'agradi i t'ho passis de conya. Ànims i a reveure.

    ResponElimina