Cicles Serrano

dilluns, 31 de gener del 2011

MONTALBIKE



Ahir vaig còrrer la meva primera Montalbike.
Una hora abans de donar-se la sortida ja és veia que era una marxa amb molta participació per la quantitat de cotxes que és veien pels voltants, al final van ser uns 900 participants.
Entre ells moltes cares conegudes com la gent del Club Ciclista Arenys de Munt, gent del Different Bike, en Jordi del Freebike i en Lukas http://lukasciclismo.blogspot.com/ (que vem coincidir una bona estona i diu que em va gravant baixant) i com no la gent del meu poble els Jabalibikers http://jabalibikers.blogspot.com/.
La sortida superpuntual amb un inici de baixada ample i enseguida pujada vaig tenir la mala sort de sortir molt enrere i durant tota la marxa vaig haver d'anar adelantant a bikers.
El recorregut IMPRESSIONANT, jo que vinc del món de les rodes fines el vaig trobar tècnic, dur però alhora fantàstic amb corriols tant de pujada com de baixada que feien les delicies dels que hi erem presents.
Vul felicitar a la gent dels XURRIBIKERS tant per la senyalització del recorregut com pel tema dels avituallaments (encara que no vaig parar a cap dels tres que hi havia), com la recollida del mallot i la botifarra.
A nivell de sensacions durant tota la volta vaig haver d'anar recuperant posicions i va fer que anès durant molta estona molt alt de pulsacions, però la valoració és molt positiva i l'adaptació als dos plats en una marxa sense cap tipus de problemes.
L'any que ve segur que repeteixo.

5 comentaris:

  1. Ho sento Alex, et vaig reconeixer quan ja havíes pasat, m'hagués agradat fer-te fotillo,pero...
    Bona cursa, màquina. Has mirat de treure el plat petit dels dos que portes?!!.
    Em vaig trobar molt raro fent de pipa, pero la fotografia amb reflex m'encanta,així que també vaig gaudir d'un altre hobby.dw

    ResponElimina
  2. Hola Jordi vaig veure que algú em cridava però no vaig veure qui era, si llàstima de no poder-me haver fet la foto, un altre cop serà.
    Salut i força als pedals !!!!!!!

    ResponElimina
  3. Eiii, tanta gente conocida de los blogs y no os veo para saludar, que pena!!!!

    ResponElimina
  4. Hola Noe, si que es verdad habia mucha gente de los blogs, vaya retos te has marcado para este año?
    Espero que con salud y un poquito de sacrificio puedas cumplir todo lo que te propongas.
    Salut !!!!

    ResponElimina
  5. Gracias. A ver que tal. Cada uno tiene su "miga" encuanto a superarme ya que me pillan puntos debiles, pero por eso me gustan, será un verdadero desafio superarlos con mi nivelillo, jejeje
    Nos vemos por los montes!!!

    ResponElimina