Cicles Serrano

dijous, 24 de març del 2011

PREPARANT LA MARXA DE PINEDA

Ja feia dies que havia quedat amb en Lukas de http://lukasciclismo.blogspot.com/ per fer el recorregut de la Marxa de Pineda on ell és el principal responsable del recorregut i la veritat que s'ho ha currat d'allò més.
S'han obert uns quants corriols a base de "pico i pala" perque els que estiguem allà poguem disfrutar d'un autèntic dia de btt.
El recorregut l'hem fet quasi en la seva totalitat ens ha faltat un parell d'enllaços per falta de temps, la primera part molt semblant a la de l'any passat però de cop una llarga pujada de pista molt trencada on posarà a cadascú en el seu lloc, hi ha un punt que es passa per un corriol que tant és de pujada com de baixada plè d'arbres que en molts casos el manillar no hi passa.
El recorregut és exigent 32 km. que hi ha de tot pista ampla, corriols tècnics, baixades amb molta fullaraca, una mica de tot perque ningú es queixi.
Desde aquí convido a tothom a que el dia 10 d'abril vagi a la marxa de Pineda perque disfrutarà de corriols nous, i bones vistes.





Pont del ferro.


Tram tècnic qui passi sense posar peu a terra té premi.


En Lukas creuant una petita riera que s'havia de passar a peu.


Que maca que estava neta i ara també

2 comentaris:

  1. Aixì que aquesta és la teva nova màquina... Dunidó... Disfrútala...!!

    ResponElimina
  2. Si és la meva nova màquina i he notat molta diferència amb l'altre, ara toca fer-li kms.
    Salut

    ResponElimina