Cicles Serrano

dimecres, 13 de juny del 2012

JA LA TENIM AQUÍ TERRA DE MAQUIS 2012

Article copiat de BTT a Tope.  

Ha arriba't l'hora de la veritat...Terra de Maquis 2012 Després de mesos i mesos d'entrenament, de sortir a entrenar després d'una llarga jornada de treball, després de deixar els nens a escola, després de caps de setmana fent temps per anar a entrenar i alhora poder estar amb la familia. Quilòmetres i quilòmetres amb la bicicleta per tal d'acostumar el cos i els músculs a esforços de llarga durada, acostumar el cos a patir i a no defallir malgrat les adversitats. Preparar la ment perque controli en tot moment els moviments que ha de realitzar el cos. Si ja ha arribat l'hora de la veritat. És l'hora de Terra de Maquis 2012, una de les curses de BTT més dures que hi ha dins l' àmbit nacional, un veritable repte que per segon any arriba a terres de la Catalunya Central. Aprop de 160 valents participaran en aquesta segona edició, molts d'ells amb l'intenció de poder acabar, d'arribar el més lluny possible, d' aconseguir un repte que molt pocs han realitzat, de superaració i de poder conviure dos dies amb gent amb la mateixa afició.

  Aquesta gran cursa tindrà lloc el proper 16 i 17 de juny de 2012 i començarà en la bonica vila de Santpedor (Bages), http://www.terrademaquis.com/. El mateix dissabte durant tot el dia l'organització ha prepara't una gran fira de la bicicleta, on hi haurà també productes artesants, inflables i activitats per nens i moltes coses més. Des de BTT a tope! animem a tothom que li agradi l'esport de la bicicleta tot terreny a venir a animar aquets super-atletes que realitzaran més de 230 km en dos dies amb més de 6500 metres de desnivell acumulat, impressionant!

1 comentari:

  1. Avui es dissabte 16, per tant ara deus estar en plena guerra de maquis, quan llegeixis aixó espero ja siguis finisher Alex i tot hagi anat molt bé.
    Vinga, campió, sigui quin sigui el resultat, atrevir-se amb un repte sempre ja d'entrada es una victoria.

    ResponElimina