Cicles Serrano

dilluns, 10 de setembre del 2012

COSTA BRAVA BTT XTREM '12




Aquest diumenge dia 9 vaig participar a la 1ª marxa COSTA BRAVA BTT XTREM http://freebikeblanes.es/bttextrem.php, hi havien dos recorreguts un de 40 km. i un altre de 90 km., vaig decidir el curt perque desprès de la Transpyr les meves sortides no passes de mes de 2'30 hi ha mes desprès havia d'anar a treballar.
Uns 350 ciclistes van pendre la sortida on hi havien moltíssimes cares conegudes, no posaré noms per no deixar-me a ningú.
El recorregut ja el coneixia perque l'havia fet i s'ha de dir que era bastant dur, baixades tècniques amb corriols de pujada i algún tram de pista.
Les sensacions no van estar tant malament, les cames van respondre però tanta estona amb les pulsacions tant altes no estic acostumat.
L'organització molt bé, el circuit ben marcat els avituallaments, a l'arribada  estàvem allà sentats i no paravèn de portar plats de pasta, torrades, botifarra, llom i sindria i barra lliure de beguda.
Haig de reconèixer que fins a última hora no em vaig decidir, tenia el cor dividit entre aquesta i la Cebrianenca (la del meu poble) però al final vaig pensar que la Cebrianenca és una marxa ja consagrada i la Costa Brava Btt Xtrem era nova.

2 comentaris:

  1. S.enten alex,cap problema. Va anar tot molt be.
    La prova va pasar davant martri sense aturades, aixi que ho vaig aconseguir pero la idea va ser teva i com tal te la vull reconeixer. Girava a la poli local i alla s.apartava ja el cotxe.
    I tens rao, esta consolidada, divendres nit ja es van tancar, qui ho anava dir, sant ebria de vallalta!!!!

    ResponElimina
  2. Jordi m'alegro molt quan vaig tornar de blanes vaig passar pel pavelló i estava plè de gent et vaig veure molt enfeinat i per això no et vaig dir res.
    Aquí és demostra que la feina ben feta té la seva recompensa i que segueixi així per molt de temps.
    Salut i molt de pedals !!!!!!!!!

    ResponElimina