Cicles Serrano

dilluns, 29 d’octubre del 2012

2º OPEN BTT MUNTBIKES



Aquest passat diumenge 28 d'octubre és celebrava el 2º OPEN MUNTBIKES i cap Arenys de Munt falta gent.
Ja feia dies que tenia ganes de fer alguna marxa i que millor que la que organitzaven la gent del MUNTBIKES.
Diumenge el matí em dirigeixo cap Arenys de Munt ja em el dorsal posat i cullons quin fred que feia, mentre em preparava em trobo en Miquel i junts ens dirigim cap a la plaça, plè de gent coneguda (no els nombraré per no deixar-me'n cap).
Desprès d'escalfar una miqueta em poso a la linia de sortida, raro em mi estic molt endevant, desprès d'un retard de 15 minuts de l'hora prevista  i amb un fred gelat comença la marxa, riera avall i allò semblava una pista de patinatge sobre gel però amb sorra de la riera que era difícil mantenir l'equilibri.
Un parell de corriols per agafar la pista que ens portarà fins a la Creu de Canet, molta pujada (vaig massa ràpid, vaig adelantant a molta gent), arribem als corriols típics de la Creu i baixem cap a Sant Iscle i un cop allà cap amunt (aquí em noto fatal moltes ganes de vomitar), un cop a la pista principal de St. Iscle m'ho pren em més calma, vaig fent, em passen uns quants corredors, un cop arribem a cal Peraire i comencem a baixar cap a Vallgorguina, aquí he fet un resset i savia que venien unes fortes pendents, començo amb 4-5 bikers i mica a mica els vaig deixant, em noto molt i molt bé.
Baixada llarguíssima fins el pou del glaç i pujada altre cop interminable,molt dura,  torno a coincidir amb altres bikers i torno a quedar-me solt, vaig molt bé, arribant a dalt a la pista em trobo un biker i en el planer ell amb la seva 29' em porta de cul, aguanto com puc, i en del repetxons més durs m'en vaig i jo no el torno a veure fins a l'arribada.
La guinda del pastís és l'últim corriol (camí amagat) que et deixa un bon gust de boca.
Les sensacions bones, he començat massa fort i durant una estona ho he pagat però desprès m'he recuperat bastant bé.
Vull felicitar a tota la gent que ha fet possible aquesta marxa, tot molt ben senyaltizat, a les cruïlles perilloses hi havia un voluntari, tot molt i molt bé.

3 comentaris:

  1. ostia alex, yo tambienla hice, pero entre tanta gente es dificil encontrarse , estubo muy pero que muy bien, un saludo campeon

    ResponElimina
  2. Lukas en la 1ª subida que llevaba a la Creu de Canet te veia pero no llegué a cogerte y ya no te vi mas.
    Estas como un toro.
    Cuidate

    ResponElimina
  3. un plaer saludar-te campió, sempre a les mateixes batalles !!

    ResponElimina