Cicles Serrano

dimecres, 16 de gener del 2013

Sortida de fons amb la btt

Avui gran sortida de fons. A les 8 en punt, amb un fred que pela (2º) em dirigeixo cap a Calella on havia quedat amb l'Oscar Sabiote per anar fins a Sant Gennis de Palafolls on ens trobariem amb en Jordi Povill, Toni Estirado (alias Pelucati) i Joan Ribes.
Volia fer un reconeixement del circuit de la marxa de diumenge, el circuit la primera part DURÍSSIMA  nomès feiem que pujar i pujar però no per pista normal sinò per corriol i més corriol, els primers 15 kms. els he trobat molt i molt durs.
La segona part una mica més rodadora amb alguna sorpresa que altre però la valoració general és simplement ESPECTACULAR !!!
Desprès de fer una petita parada tècnica per repostar forces (Popo, Pelucati i un servidor) he agafat la N-II fins Pineda i llavors he pujat per la carretera d'Horsavinyà i al desvio de Can Pallofa he agafat la pista fins a la plaça Sant Andreu allà en lloc de baixar cap Sant Cebrià he pujat fins a l'ovni (una pujada d'uns 2 kms. amb uns desnivells bestials), baixada fins a la carretera de les "basures" i he tornat a pujar per acabar pel corriol de la Cebrianenca que m'ha deixat al peu de la pujada de les "basures".
Dades d'avui:


La valoració final de la sortida és molt positiva he patit molt durant el recorregut de la marxa de Sant Genis i desprès m'he trobat bastant be, ara he arribat a casa molt cuït.

Cada dia m'adapto millor a la 29', i això que els primers dies tot eren pegues, ara ja he trobat casi la postura i els dessarotllos adecuats, sobretot he guanyat molta confiança en les baixades.


1 comentari:

  1. No m'estranya que arribis cuït! Déu n'hi do quines estadístiques. Salut i força als pedals amb aquesta 29"

    ResponElimina