Cicles Serrano

divendres, 15 de novembre del 2013

RESUM TEMPORADA 2013

Ara ja pensent en els nous reptes de cara el 2014 puc dir que el 2013 he conseguit tots els reptes que m'he proposat i la majoria han sigut de gran embargadura.

A  principis d'any vaig començar amb una de les marxes més espectaculars i més ven organitzades del Maresme, la Montalbike, encara que el nivell de forma no era gaire bo vaig disfrutar moltíssim.

La Track del Diable que vem fer amb 2 dies uns 220 km. i mes de 6.700 mts de desnivell positiu que vaig poder compartir amb l'Oscar i l'Eduard.

La que més por li tenia i a la vegada més ganes era Terra de Maquis, desprès que l'any passat per una indisposició descomunalt no vaig poder sortir el segon dia i em va quedar l'espina clavada i aquest any amb molt i molt sufriment he pogut treure'm aquesta espina, un dia m'agradaria poder disfrutar de Terra de Maquis sense patir, em sembla que serà missió impossible.

L'Osona Límits va ser una experiència molt i molt maca, va ser una de les curses on si vaig disfrutar moltíssim, 2 dies amb etapes força llargues 1º dia : 130 km. amb 3.900 mts de desnivell i el 2º dia: 90 km. amb 2.800 mts de desnivell.

Una de les destacades va ser la Ruta de l'Ermità LWS NONSTOP 160 km. i mes de 5.000 mts. de desnivell, ruta realitzada amb la gent del club amb un gran ambient i on vaig dormir molt i molt poc vaig riure molt i molt, l'any que ve i torno.

L'Ultrabike 227 km. i mes de 5.000 mts de desnivell on vaig poder gaudir molt de recorregut malgrat la climatologia que ens va passar una mala passada, però molt content.

La valoració de la temporada per mi ha sigut SENSACIONAL assolint tots els reptes proposats i que no han sigut gens fàcils.

Vull agraïr a l'Oscar on jo el vaig convèncer per anar a fer Terra de Maquis i això de les bestièses de llarga distància li ha agradat i plegats em fet un bon equip.

Ja estic pensant en la temporada que ve i tinc varios fronts oberts, serà qüestió de començar a decidir, una de les primeres opcions que tinc i que em fa molt de respecte es http://www.ironbike.it/, els que la conegueu sabreu que això si que son paraules majors però un any haurà de ser i potser serà el 2014.

8 comentaris:

  1. Moltes felicitats per la temporada i endavant amb els reptes!! sobretot si comencen per Iron i acaben per Bike, jejeje si saps que hi vols anar doncs endavant, és molt dur però val la pena haver-hi anat :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ada la paraula Ironbike em fa molt de respecte però a la vegada em motiva per entrenar, una any o altre s'hi haurà d'anar.
      Si arriba el moment ja et demanarè 4 consells, je je !!!

      Elimina
  2. IMPRESIONANT!
    No paris de pedalar, felicitats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Presi amb l'ajuda de la gent de cc arenys de munt he pogut apendre molt i a la vegada esforçar-me per tirar endevant.

      Elimina
  3. Respostes
    1. Jordi M. perdona per no haver-te contestat no havia vist el teu comentari, encara que sigui amb retras feliç any !!!
      Salut

      Elimina
  4. Enhorabona alex, i gracies a tu e descobert lo que realment m agrada de la BTT, aquest any la farem grossa ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oscar i tant que la farem grossa tenim una Ironbike per davant i tot el que s'ens posi per davant.
      Gràcies a tu per poder acompanyar-me a totes aquestes bogeries, i espero que en poguem fer moltes mes.

      Elimina