Cicles Serrano

dilluns, 1 d’abril del 2013

VOLCAT '13




Per diferents motius no podia fer tota la Volcat i vaig decidir fer l'etapa del dissabte, la més llarga de totes.

El dia ja no va començar com esperàvem vem arribar a Manresa quan faltàven 10' per la sortida i sense dorsal.

Em poso l'ùltim de la fila a la sortida, en el tram neutrelitzat aconsegueixo recuperar posicions, primer tram bastant ràpid i comencen els primers repetxons i tot seguit agafem un corriol on estem una bona estona parats.

Els primers 40 km. els he trobat espectaculars i a la vegada molt durs, en alguns trams molt de fang on era molt difícil mantenir l'equilibri, es veia que hi havia corriols on els havien obert expressament a base de "pico i pala".

A partir del km. 40 aproximadament ens hem trobat una pista on s'ha m'ha fet bastant pestosa, he anat molta estona sol i era un puja baixa constant.

L'última part del recorregut ha convinat corriols amb baixades molt i molt guapes i com sempre passa en lloc d'agafar el camí mes recte pera arribar al poble et fan donar voltes per acabar-ho de rematar.

Les sensacions han sigut bones de menys a més i això que a partir del km. 50 he començat a tenir amagos de rampa, la conclusió és molt positiva i és tracta d'anar sumant per  http://www.terrademaquis.com/

Perfil de l'etapa




Un dels moments de patiment.

Vull felicitar a http://www.ocisport.net/ pel recorregut, per com estava senyalitzat, per tot plegat.


Aquets son el integrants del club que han fet tota la VOLCAT '13,  el presi, David Pruna, Xavi Cuadrado, Melcior, Xavi Rocosa (el primer dia es va caure i no ha pogut completar les 2 etapes restants) i Carles que dintre d'un més se'n va a fer la http://www.trans-portugal.com/, quin enveja i molta sort.

2 comentaris:

  1. Àlex, cada cop et veig millor! no deixís d'entrenar que vénen els Maquís.
    També et vull demanar perdó per els problemes tècnics de dissabte.
    Salut.

    ResponElimina
  2. Presi, el que va passar dissabte ja ni m'enrecordo.
    El dissabte em vaig trobar prou bé, ara ja toca pensar en nous objectius.
    Ens veiem

    ResponElimina